مدیر امور دانشجویی دانشگاه اعلام کرد:‏

صنعتی‌سازی آشپزخانه و تجهیز غذاخوری‌های دانشگاه ‏

۱۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۶:۰۶ کد : ۱۱۸۷۳ اخبار ستادی
تعداد بازدید:۴۲۷۴
دکتر حسین خزیمه‌نژاد، مدیر امور دانشجویی دانشگاه بیرجند در مصاحبه با روابط عمومی و ‏اطلاع‌رسانی دانشگاه، اقدامات ‏صورت گرفته سال جاری در آشپزخانه و غذاخوری‌های دانشگاه را اعلام کرد.‏
صنعتی‌سازی آشپزخانه و تجهیز غذاخوری‌های دانشگاه ‏

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر حسین خزیمه‌نژاد، مدیر امور ‏دانشجویی با اعلام وجود یک ‏آشپزخانه مرکزی جهت طبخ متمرکز غذا و دو غذاخوری واقع در پردیس شوکت‌آباد شامل غذاخوری پردیس ـ برادارن و ‏غذاخوری صدف ـ خواهران و یک غذاخوری واقع در پردیس امیرآباد تحت عنوان غذاخوری گلستان ـ خواهران و برادران ‏افزود: روند صنعتی‌سازی آشپزخانه دانشگاه که از سال‌های قبل آغاز شده است؛ در سال جاری با همت دانشگاه و کمک ‏صندوق رفاه دانشجویان ادامه پیدا کرد.‏
وی به انعقاد تفاهم‌نامه‌ای با صندوق رفاه اشاره کرد و افزود: در این تفاهم‌نامه مشارکت 50 درصدی در جهت تامین ‌‏4.198.500.000 ریال برای خرید برخی از تجهیزات مد نظر قرار گرفت و در ادامه پس از خرید و انتقال تجهیزات به ‏آشپزخانه، سهم صندوق در دو قسط به حساب دانشگاه واریز گردید. ‏
مدیر امور دانشجویی دانشگاه گفت: یک دستگاه کباب‌پز، یک دستگاه کباب‌گیر، یک دستگاه ظرفشویی صنعتی و پنج ‏دستگاه خورشت‌پز از جمله تجهیزات خریداری شده هستند. همچنین با توجه به برنامه تجمیع دانشکده‌ها و انتقال ‏دانشجویان طی ماه‌های آینده به پردیس شوکت‌آباد یک سالن غذاخوری تحت عنوان صدف 2 که در گذشته در اختیار ‏مدیریت امور آموزشی بود با ظرفیت 420 صندلی به غذاخوری خواهران افزوده شد و به منظور زیباسازی این غذاخوری ‏برای تمامی میز و صندلی‌ها، کاورهای پارچه‌ای تهیه گردید.‏
وی در بخش دیگری از سخنانش به اصلاح روشنایی غذاخوری پردیس اشاره کرد و بیان داشت: به منظور تجهیز غذاخوری خواهران، هشت دستگاه فر ایستاده با قابلیت هر ‏کدام 10 بن‌ماری، جهت بهبود کیفیت برنج طبخ‌ شده و توزیع غذا به صورت کاملاً گرم به مبلغ 2.16.000.000 ریال ‏خریداری و در غذاخوری صدف مستقر گردید.‏
دکتر خزیمه‌نژاد در پایان به نمایندگی از حوزه دانشجویی از حمایت‌ها و توجه ویژه ریاست محترم دانشگاه در بخش‌های ‏مختلف این حوزه به‌ویژه تکمیل و تجهیز آشپزخانه و غذاخوری‌های دانشگاه تشکر کرد، همچنین وی زحمات و تلاش‌های ‏بی‌وقفه مدیر محترم عمرانی دانشگاه و کارکنان آن مدیریت در تامین زیرساخت‌های لازم در آشپزخانه و غذاخوری دانشگاه ‏را نیز شایسته تقدیر و تشکر دانست.‏


لینک دانلود فایل
آخرین ویرایش۱۸ بهمن ۱۳۹۹