جوایز طرح پایش سلامت روان اهدا شد

۱۷ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۲:۱۰ کد : ۲۸۶۹۴ اخبار دانشکده‌ها
تعداد بازدید:۶۶۳
جوایز طرح پایش سلامت روان پس از قرعه‌کشی در بین ۶۲۰۰ شرکت‌کننده، به ۲۰ دانشجوی دانشگاه اهدا شد.
جوایز طرح پایش سلامت روان اهدا شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند،  جوایز این طرح که در سال تحصیلی 1402-1401 و 1403-1402 برگزار گردید، پس از قرعه‌کشی از میان 6200 نفر از دانشجویان شرکت‌کننده، به 20 دانشجوی دانشگاه تقدیم گردید.
الهه بنی اسدی، محدثه گرمیدری، سوسن  خسروی نوقاب، سعیده نیکو نسب، مهسا چهکندی نژاد، سمانه عباسی گیوشاد، امیررضا  برومند، الهام  فدایی همت آباد، محمد مهدی میرزایی، درسا درانی پور، فائقه آزاد درمیان، مریم بیجاری، فاطمه صفری مقدم، سجاد خواجه، فائزه خزاعی، محمد قلی‌پور شوشود، محمود زرگری، رضا جلیلی منش، مجتبی رضایی، سارا نداف دانشجویان برگزیده به قید قرعه بودند.
طرح پایش سلامت روان به منظور ارتقاء سلامت روانی دانشجویان و شناسایی نیازهای روانی آن‌ها طراحی شده است. این طرح با هدف ایجاد فضایی امن و حمایتی برای دانشجویان، به بررسی وضعیت روانی آن‌ها پرداخته و در نهایت به بهبود کیفیت زندگی آن‌ها کمک می‌کند. این طرح هر سال و با مشارکت دانشجویان کلیه مقاطع (کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری) برگزار می‌گردد. از جمله فواید اجرای این طرح می‌توان به افزایش آگاهی دانشجویان درباره سلامت‌روان، ایجاد انگیزه برای شرکت در فعالیت‌های مرتبط با سلامت‌روان، بهبود روحیه، کاهش استرس در میان دانشجویان و همچنین پیگیری درمانی به جهت کاهش آسیب‌ها اشاره کرد.
لازم به ذکر است که این طرح در سال تحصیلی 1404-1403 نیز برگزار و متعاقباً اطلاع رسانی‌های لازم انجام خواهد شد.

آخرین ویرایش۱۷ شهریور ۱۴۰۳