به مناسبت عید غدیرخم انجام شد؛
طبخ ۱۳ هزار پرس غذای گرم در دانشگاه بیرجند
به مناسبت دهه امامت و ولایت و عید غدیرخم تعداد ۱۳ هزار پرس غذای گرم به همت هیئت رزمندگان شهرستان بیرجند در آشپزخانه مرکزی دانشگاه بیرجند طبخ شد.
به گزارش روابط عمومی و اطلاعرسانی دانشگاه بیرجند، به مناسبت دهه ولایت و امامت و همزمان با عید غدیرخم ، تعداد 13 هزار پرس غذای گرم در آشپزخانه مرکزی دانشگاه بیرجند جهت توزیع بین خانوادههای نیازمند به همت هیئت رزمندگان شهرستان بیرجند توسط پیمانکار سلف دانشگاه طبخ شد.
شایان ذکر است؛ طبخ 13 هزار پرس غذا طی سه روز با رعایت دستورالعملهای بهداشتی صورت گرفت.